Меню сайту

Реклама факультету

Наші проекти





Категорії розділу
Монографії [0]
Наукові статті викладачів [0]
Навчально-методичні матеріали [0]
Доповіді студентів [0]
Фестивалі [1]
=Здесь есть кино= [2]
Майстер-класи [0]
Новини та оголошення [9]

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Інформація
Головна » 2010 » Жовтень » 6 » НАШІ У ДНІПРОПЕТРОВСЬКУ
18:18
НАШІ У ДНІПРОПЕТРОВСЬКУ

З 27 по 29 вересня 2010 р. в гостинному українському місті Дніпропетровськ відбувся кінофестиваль «Дніпро-сінема».

У програмі фестивалю були показані 158 професійних, аматорських та дитячо-юнацьких екранних творів. Анімація, телевізійні програми та фільми з різних куточків України оціювало шановне журі у складі А.Лупія, народного артиста України, члена Правління Національної Спілки кінематографістів України, В.Слободи, голови Дніпропетровського осередку НСКУ, декана факультета КТМ ХДАК З.Алфьорової, голови Харківського осередку НСКУ, В.Проніна, драматурга, письменника, автора сценарію до фільму «Ворошиловський стрілок» та інших.

Уперше на фестивалі була презентована програма творчих робіт студентів факультету Кіно-, телемистецтва Харківської державної академії культури «Слобожанський погляд», у яку увійшли 13 екранних творів різних жанрів: від арт-хаусного до гостро публіцистичних. Розголос від перегляду творів харків’ян був значний, навіть радіо «Свобода» приділила увагу цьому показу. У межах презентації «Слобожанського погляду» був даний невеличкий майстер-клас декана факультета КТМ ХДАК доктора мистецтвознавства З.Алфьорової. На презентації програми був присутній студент 2-го курсу КТМ ХДАК операторської спеціалізації О. Гончаренко.

Насичена програма кінофестивалю «Дніпро-сінема» не завадила фанам кіно та інших екранних мистецтв поспілкуватися між собою, обговорити перспективи та домовитися про наступні зустрічі.
За результатами конкурсу екранних робіт гран-прі фестивалю отримала професійна екранна робота з трьох фільмів з Полтави «Дороги Гоголя» режисера В.Старікова.

Фільм студентки-випускниці КТМ Ніки Караконстантин «Я хотіла жити» отримав другу премію в одній з номінацій фестиваля. Делегація факультета КТМ ХДАК була щиро вражена гостиннюстю оргкомітету та тією подякою, яка була висловлена Координаціною Радою регіонів НСКУ за презентацію «Слобожанського погляду» в м. Дніпропетровську

Категорія: Новини та оголошення | Переглядів: 665 | Додав: b12 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук

Календар
«  Жовтень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Архів записів

Друзі сайту

Зв'язок з адміном